Energieconcepten uit Arendonk, specialist in duurzame energie, bestaat op 1 april precies 10 jaar en viert dat met zijn bestaande maar ook met nieuwe klanten. Iedereen die ooit een beroep op hen deed, wordt uitgenodigd voor een professionele fotoshoot en een jubileumreceptie.

"We verwachten vooral lachende gezichten", glimlachen zaakvoerders Manu Leys en Tom Teunkens.

Manu Leys startte met Energieconcepten op 1 april 2006 vanuit zijn passie voor duurzame energie. Het gamma bestond aanvankelijk uit zonnepanelen, zonneboilers, warmptepompen en pelletkachels. "Ik was altijd werknemer geweest en zette op mijn 44ste de stap naar een eigen zaak", vertelt Manu. "Ik was overtuigd van het belang van duurzame energie en wou een eigen bijdrage leveren."

Verschillende hoogtepunten
Al snel volgden een eerste en een tweede werknemer. Vijf jaar geleden stapte Tom Teunkens als zakelijk partner mee in het bedrijf waarbij Tom zich toelegt op de dagelijks leiding en Manu op de marketing en verkoop. "Er is veel gebeurd in die 10 jaar", vertellen de twee.

"Het belangrijkste feit is dat we een sterk team hebben uitgebouwd. Mijlpalen waren de opening van de showroom 3,5 jaar geleden en de opening van onze stockageloods op de bedrijvenzone Hoge Mauw vorig jaar. De boost rond de zonnepanelen heeft onze groei versneld, maar we hebben de aandacht voor onze andere producten niet verloren."

Voor particulieren én KMO's
Anno 2016 focust Energieconcepten meer dan ooit op kwaliteitsproducten die door een ervaren team van medewerkers worden omgezet naar altijd maar beter uitgewerkte energiesystemen. Werkte het bedrijf aanvankelijk vooral voor particulieren, dan zijn daar de jongste jaren ook meer KMO's bijgekomen. In 10 jaar is Energieconcepten zelf uitgegroeid tot een flinke KMO met 15 medewerkers. Ter gelegenheid van de verjaardag werd een nieuw logo ontwikkeld.

Ludieke fotoshoot
Om 10 jaar Energieconcepten extra kleur te geven, werkte het bedrijf een ludieke actie uit. "Al onze klanten ontvangen een uitnodiging voor een fotoshoot met hun gezin bij Foto Van Gorp in Arendonk", vertelt Manu Leys. "Dat mag er zeer plezant aan toe gaan want we verwachten vooral lachende gezichten. Het thema sluit volledig aan bij onze slogan: Wij zorgen voor uw glimlach. Wie deelneemt, gaat met een professionele foto van zijn gezin naar huis." Diezelfde klanten worden ook nog eens uitgenodigd op een receptie tijdens de komende opendeurdagen.

Het opendeurweekend op 23 en 24 april (10-16 uur) staat volledig in het teken van het 10-jarige bestaan. Er worden dan verschillende nieuwigheden voorgesteld.

Energieconcepten, Espendonk 4, 2370 Arendonk, 014 88 35 00, info@energieconcepten.be, www.energieconcepten.be